tangosailing.nu

niklas@tangosailing.nu __/)_/)____/)/)______/)___/)/)/)_____

• Det hettar till inför Express-SM

Posted by Niklas på tisdag 7 augusti 2007

Den populära rankinglistan jag lagt upp inför SM har nu besökts 138 gånger. Kommentarer strömmar in, och jag antar att några gärna skulle se sig själva lite högre upp på rankingen. Men just själva placeringen på rankingen avgörs endast på statistik. Kanske borde SWE 2002 ”Burken” ligga i topp på rankingen, då det faktist är samma båt och i stort sett samma besättning som vann SM och NM 2005.
Burken är numera topprankad hos tangosailing.nu

I skrivande stund är det nu 50 anmälda Expresser till årets SM. Fler än förra året, men några trodde, och hoppades nog på ännu fler. 606:orna är fler, de är nu 52 anmälda, och det svider säkert hos en del Express-seglare. Dock kan vi väl fortfarande säga att Express-seglarna är fler, vi är ju fyra i varje båt….
Flera av båtarna har redan varit på plats flera dagar utanför Nynäshamn och tränat. Skånegåsen med Martin Fridh skriver själva på sin blogg.

Trosaseglarna SWE 467 med Carl Henrik Somp som rorsman kommer, om allt fungerar, att rapportera via SMS/MMS till tangosailing.nu. Eventuellt skulle de försöka koppla upp en dator i båten föer att lättare kunna skicka bilder och information från racet. Jag tar gärna mot bilder och info från andra seglare också. Mitt mobilnummer kan ni få om ni mailar mig.

Mitt privata SM-tips:
1 Martin Angsell
2 Anders Carlsson
3 Jonas Berntsson

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: