tangosailing.nu

niklas@tangosailing.nu __/)_/)____/)/)______/)___/)/)/)_____

• Rivalseger på Byxelkroken

Posted by Niklas på söndag 16 september 2007

Rivalerna dominerade inte lika hårt idag som i går. Dock blev det en Rival som segrade på dagens etapp av Byxelkroken, precis som på lördagen. Idag var det Mikael Jonsson som fick nöjet att vinna. Mikael tog även segern totalt. Bakom jagade Oxelösundaren Conny Adolfsson i sin Sveakryssare, som blev tvåa både idag och totalt. Valdemarsviksseglaren Anders Svensson följde upp sin elfte plats på lördagen med en trea på söndagen, och avancerade till sjätte plats totalt. Gårdagens segrare som tillslut blev Manne Norrhäll slutade idag bara på 34:e plats. Den lilla 606:an från tystberga seglade bra även i dag och slutade på trettonde plats totalt.

Vindarna idag var inte lika tuffa som på lördagen. Många båtar valde dock att inte starta. Starten för söndagens race blev förlagd till fyren Mannen där målet för lördagens race var. Endast 20 båtar tog sig över till Byxelkrok i blåsten. Enligt uppgifter blåste det nästan 20 m/s i byarna på lördagen.

Resultat och bilder >>>

Annonser

Ett svar to “• Rivalseger på Byxelkroken”

  1. Eva said

    Hej!
    Lördagens segling i Byxelkroken med 606;an var nog en av de roligaste dagarna jag har varit med om, men oj vad slut man var efter 7 timmar och 40 minuters oavbruten segling i den vinden, med den lilla båten… Vi hade ju ingen skjuts ut till starten på söndagen heller, så det blev många timmar i båten även där, men då blåste det ju för lite. Kul att det var så många sörmlänningar med i år!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: