tangosailing.nu

niklas@tangosailing.nu __/)_/)____/)/)______/)___/)/)/)_____

• Therese Antman Årets seglare i TBK igen

Posted by Niklas på lördag 22 november 2008

E-jolleseglaren Therese Antman blev åter igen utnämd till årets seglare i Trosa Båtklubb. Hon är därmed historisk, igen! För tre år sedan blev hon den första kvinnliga seglaren att få det ärofylda priset. Nu blev hon den förta i TBKs historia att får utmärkelsen tre gånger, dessutom flr tredje året i rad. Hon för det naturligtvis för att hon är den bästa och framgångsrikaste seglaren i TBK under året. 15:e plats på VM och en silvermedalj på NM är svårt att konkurrera med. Dessutom ställer ”Thessan” gärna upp och lär ut sina kunskaper till de andra jolleseglarna i båtklubben. Just nu packar hon dock sina väskor för att dra till andra sidan jorden. Resan går till Australien där hon ska träna och vara tränare. Nu är det dock OS-klassen Laser radial som gäller. Kan man segla Laser när familjen bygger och säljer E-jollar?

Jag hittade nyligen den här sidan på nätet: Tessan’s Art Gallery >>> Hon kan annat än att segla också. I framtiden ska hon bli arkitekt. Grattis och lycka till Therese!

Tilläggas kan väl även att TBKs styrelse som utser ”Årets seglare” hade svårt att välja bland nomineringarna och tyckte att det fanns fler som hade gjort sig förtjänta av en utnämning. Kjell Enbom tilldelades en pokal för sina framgångar på havet; segern på Landsort race och fjärde platsen i klassen på Gotland Runt.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: