tangosailing.nu

niklas@tangosailing.nu __/)_/)____/)/)______/)___/)/)/)_____

• Therese Antman vann två race

Posted by Niklas på torsdag 25 juni 2009

JSM09Så har vinden kommit tillbaka till JSM-vattnen utanför Vänersborg. I dag blåste det till och med så att vissa klasser avbröt seglandet och i många klasser bröt många seglare. Men TrBK-seglaren Therese Antman trivdes uppenbarligen i dagens friska vindar. Två spikar och en tredje plats blev dagens facit och det tar henne upp till tionde plats totalt med tre race kvar på fredagen. Hanna Klinga, Bråviken, leder.
Tvärt om blev det för TrBK-seglaren Felix Brodin, med vinden så föll han i resultatlistan och ligger nu på 44:e plats. Anders Carlsson, rankad etta i Sverige inledde illa i de svaga vindarna men vann idag två race och ligger sjua totalt. Leder gör Kullaviks-seglaren Jacob Lundqvist.
Erik Lindén, Nävekvarnsseglaren i Optimist kvalade med sina resultat vidare till guldfinalen och ligger där på 50:e plats.
I windsurfingklassen Kona tog sig bara fyra seglare i mål idag. En av dem var NySS-seglaren Andreas Källroos som nu ligger på fjärde plats. OxSS-seglaren Patrik Steninger ligger fyra.

JSM2009 >>>

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: