tangosailing.nu

niklas@tangosailing.nu __/)_/)____/)/)______/)___/)/)/)_____

• Följ Gotland Runt på nätet

Posted by Niklas på söndag 28 juni 2009

egr_sI det här vädret ska man väl inte sitta inomhus. Men på onsdag startar Gotland Runt och i år är det lättare än någonsin att följa tävlingen från land. KSSS satsar på gotlandruntbloggen.se där tävlande båtar kan registrera sig för att blogga under racet. Där blir det även en del livevideo. Dock ser trackingen ut att vara i minsta laget, fullskärm vill jag ha för att se var och hur båtarna seglar. Och när dyker startlistorna upp?
Twitter är ett annat sätt att följa deltagarna. #EGR är tagen som gäller. Skriv med det i era twitterinlägg när ni skriver om och från Gotland Runt. Det går även för de som läser på twitter att söka på den tagen och då få upp alla inlägg om Gotland Runt.
Här på Tangosailing.nu kommer jag att blogga ”dygnet runt”. Minst två båtar kommer att lämna direktrapporter via mail/mobil. Dels är det Trosa-båten Rabalder och så är det Valdemarsviksbåten Index. Från dessa två båtar kommer jag förmodligen att få rapporter och bilder flera gånger om dan, när täckning tillåter förståss. Ytterligare ett par båtar kommer möjligen att bidra med info. Och skulle det vara nån mer som vill synas här och bidra till att seglingsintresserade på landbacken kan följa er så skicka ett mail till mailadressen som står högst upp i huvudet på sidan: niklas@tangosailing.nu
Till höger finns även en lista med länkar. Tävlande båtars bloggar, AIS-sidor och webbkamerasidor. Har jag missat nån länk? Maila mig.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: