tangosailing.nu

niklas@tangosailing.nu __/)_/)____/)/)______/)___/)/)/)_____

• Elva båtar på Kringlan Cup

Posted by Niklas på söndag 23 augusti 2009

Det regnade lite på morgonen, men under dagen lättade det på och så småningom kom solen fram. I lördags alltså, det var då som Södertäljes tävling Kringlan Cup seglades, en tävling som en gång i tiden samlade upp mot åttio båtar. Trots trevlig bana, omvänd start och fint prisbord, det verkar dock inte locka deltagare längre. Elva båtar kom till start i år. Vad ska locka seglarna till tävlingarna? Lika bra att vi va kvar på land i Trosa då.
Segrade gjorde samma båt som van Askö Runt för några veckor sedan, en Dehler 29. Denna gång med Lena Söderström som rorsman, eller heter det rorskvinna? Annars brukar det i resultatlistorna stå Anders Mathson som rorsman på denna båt. På TrBKs seglingar får hela besättningen synas i resultatlistan, segling är ju en lagsport och vad vore en rorsman utan sin besättning.
På andra plats kom Facil 35an Hambo med Nisse Nyström, och trea slutade Lasse Sundin med sin Avance 36. TrBKs Janne ”Limpan” Lindmark slutade fyra med sin Albin 78, utan Hasse Lundén ombord?

Vill ni läsa resten av resultatlistan så finns den här >>>

Nästa helg är det Arkö Runt i Oxelösund, en tävling som på den gamla goda tiden samlade runt 300 båtar. I år får vi väl vara glada om det blir 50!?
Ta er i kragen nu seglare och anmäl er till Arkö Runt!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: