tangosailing.nu

niklas@tangosailing.nu __/)_/)____/)/)______/)___/)/)/)_____

• Inför Trosas Höstseglingen

Posted by Niklas på onsdag 2 september 2009

På lördag är det säsongsavslutning i Trosa Båtklubb med Höstseglingen. Höstseglingen är den segling i Trosa som brukar samla mest deltagare. På senare år har det ju knappast vimlat av segel direkt men tio båtar ska vi väl ändå bli. Fem sju båtar är just nu, onsdag kväll anmälda, vilket känns helt okej med tanke på att folk har en konstig vana att vänta till sista minuten med att anmäla sig.
På anmälningslistan just nu har vi förståss Tango som kan komma med en riktigt tung besättning. Seglingskommittékollegan Jose Paavola med sin First 35s5, Torbjörn Blomberg med X-99. Så har Södertäljeseglaren Arne Öberg anmält sig med en Facil 26. Kul med lite båtar av det mindre formatet också, hoppas han får nån utmanare så han slipper kajka omkring ensam på banan. Annars talar ju statistiken för båtar med LYS-tal under 1.10.
En nykomling har även anmält sig, ”Björnligan” med en Ohlson 29. Kul att det är nån ny som vågar sig ut på kappseglingsbanan. Det behövs också.

Tidigare väderprognoser visade på rätt olustigt väder på lördag, men nu verkar det som regnet och blåsten passerar under fredagen. Men vem bryr sig, det är väl inte sol och bad vi ska ha på lördag. 😉 Skit i vädret, anmäl er nu! Föresten, i anmälningsavgiften ingår ärtsoppa med tillbehör efter seglingen. Punchen kostar nog nån krona.

Inbjudan >>>

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: