tangosailing.nu

niklas@tangosailing.nu __/)_/)____/)/)______/)___/)/)/)_____

• Åtta båtar anmälda till morgondagens race

Posted by Niklas på fredag 4 september 2009

Det är nu när anmälningstiden gått ut åtta båtar anmälda till Trosas Höstsegling i morgon. Det är dock det bästa sedan 2004. Men jag tycker det är skitdåligt ändå! Det är alltså fler Trosabåtar med på andra klubbars kappseglingar än på våra egna. Så nått fel är det väl på våra tävlingar. Kanske dax att lämna över seglingskommittéarbetet till nån annan.

När det gäller morgondagens tävling tar jag gärna mot fler anmälningar, om det nu är nån som orkar med besväret att segla när det blåser. Sol blir det också! Klubben bjuder deltagande besättningar på ärtsoppa efter tävlingen.

Den sammanlagda segraren Notstickshällan race + Höstseglingen blir erbjuden att representera TrBK i Sörmandsmästaren som enligt uppgift ska bli av även i år, trots utebliven information. Nu när Notstickshällanvinnaren ”Limpan” och Hasse inte seglar så ligger väl Tango bra till, så jag får väl kanske erbjuda mig själv att segla Sörmlandsmästaren i år 😉

2 svar to “• Åtta båtar anmälda till morgondagens race”

  1. Erik Barkefors said

    Vad vet du om Sörmlandsmästaren?

    En bra informationsdrive redan på våren skulle kanske få ut någon mer på ”kvalseglingarna”? Utebliven information låter som något som en redan invigd krets ändå känner till.

  2. Niklas said

    Sörmlandsmästaren vet jag så mycket att dom (Sdsf) har sagt att det ska bli av, men inte när, var och båttyp.

    När det gäller information så kan den ju alltid bli bättre. Här i TBK borde nog alla veta när och att det seglas då det är jag som gör klubbens tidning. Och är det nått som skrivs så är det om segling. Dock kan nog informationen mot andra klubbar bli bättre.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: