tangosailing.nu

niklas@tangosailing.nu __/)_/)____/)/)______/)___/)/)/)_____

• Stor seglingsregatta i Trosa 2010

Posted by Niklas på onsdag 30 september 2009

I augusti 2010 blir det gott om båtar på fjärdarna utanför Trosa, och i Hamnen. SM/RM för Mälarbåtar samt A22 kommer att hållas i området. Dock står inte Trosa Båtklubb för arrangemanget, utan det är Nynäshamns SS (NhSS) tillsammans med Sail Yacht Society (CYS). Förutom SM/RM-seglingarna som troligen avgörs mellan Svarthäll och Oxnö blir det en LYS/SRS-segling från Trosa till Tullgarn för gamla klassiska båtar. En tanke på mötet igår kom även upp att lägga målgången för den klassiska Visby-seglingen i Trosa. Start i Nynäshamn förståss.
Under denna seglingsvecka i augusti blir det även mycket liv och rörelse i Trosa hamn med bland annat utställningar, marknader och tävlingar.
Även om nu inte TrBK deltar i arrangemanget så finns jag och Patrick Fällman med på ett hörn, och finns det fler TrBK-medlemmar som skulle vilja vara med på detta så är ni välkomna. Det beräknas gå åt runt 25 funktionärer, samt en hel del båtar. Många skärgårdskryssare har ju som bekant inte motorer och kan behöva bogsering ut till tävlingarna.
Första veckan i augusti kommer detta att äga rum.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: