tangosailing.nu

niklas@tangosailing.nu __/)_/)____/)/)______/)___/)/)/)_____

• Slarviga Sporrong!

Posted by Niklas på måndag 30 november 2009

I många år har jag genom seglingssektionen i Trosa Båtklubb inhandlat idrottspriser på Hallmans. Det har funkat utmärkt. Strålande service och aldrig något fel. Jag beställde alltid via fax, och på senare tid via mail. Varje gång ringde en trevlig tjej upp mig för att bekräfta beställningen. För några år sedan köptes Hallmans upp av Sporrong. Nu har det varit betydligt struligare. Webbsidan ser ju snygg ut, men det funkar skitdåligt på mac. Den är också rörig, vilket det även verkar vara på företaget. Vid beställningen i våras till klubben lyckades man stava fel på två uppsättningar priser. Hur kan man stava ”9-timmars” med ett ”m”? För ett par veckor sedan beställde jag ett par medaljer till ”Årets Seglare”. Eftersom det var en liten beställning som skulle kunna levereras med post, och eftersom jag skulle stå för kostnaden själv betalade jag direkt i beställningen med mitt Visakort.
Vilken tur att ekonomiassistenten på Trosa Tryckeri har koll på företagets fakturor. Det kom nämligen en faktura på mina medaljer till Trosa Tryckeri! Förmodligen hamnade den just där för att jag i en tidigare beställning angivit Trosa Tryckeri som leveransadress. Men trots att jag betalade med kort, vilket du också stog i min bekräftelse, så skickades alltså en faktura ut. Beloppet var dessutom högre på fakturan än vad jag hade betalt. Försökte de få in lite extra pengar?

Det finns andra ställen att inhandla pokalerna på. Några tidigare anställda från Hallmans hoppade av när Sporrong tog över. De driver nu Hallmans.nu. De fixade priserna på jolletävlingen Lions Kanna med mycket kort varsel, och utan fel.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: