tangosailing.nu

niklas@tangosailing.nu __/)_/)____/)/)______/)___/)/)/)_____

• Nya båtar

Posted by Niklas på måndag 19 april 2010

Det är alltid kul och intressant med nya båtar. Inte minst är det ju kul med nya kappseglingsbåtar. I Trosa vimlar det ju inte av kappseglare direkt, men en och annan ny båt kan det kanske bli i år på banorna i närheten. Det ryktas om två nya Hanse 320 till Trosa. Den ena är Erik Karlsson som troligen byter sin Bavaria 37. Hansen är ju lite mer segelbåt än Bavarian tycker jag. Det andra lära vara en ny medlem i TrBK, Janne Kangebo som dock inte brukar visa sig på tävlingsbanorna speciellt mycket. Men det går väl att ändra på.
I Nävekvarn dyker det upp en Aspect 40. Det är Håkan Karlsson, tidigare NF- och 606-seglare som ska segla SWE 1. Båten kommer ner i mitten på maj men efter Watski2star kommer båten att finnas i Stockholmsområdet för lite kundsegling. Jag hoppas på en provsegling vid tillfälle.
I Nyköping anländer en ny Dehler 32 inom kort. Det är Christer Sandström. Christer seglade vi en del mot när vi seglade X-95, då hade han en Finn-Flyer 31 ? tror jag. Christer var för övrigt uppe i Bullandö och provseglade Elan 310 samma dag som jag, men den föll uppenbarligen inte i smaken.

Nån som har koll på fler roliga nya båtar runt om, främst i Sörmland? Skriv en kommentar.

Annonser

2 svar to “• Nya båtar”

  1. Aspect 40 o Håkan Karlsson NQBK lät ju riktigt kul. Håkan är alltid på bettet.. Känner ju Håkan ”hyfsat” väl sedan tidigare. Men NF….? Jo han gastade nog åt min brorsa med NF 007 Ser Rött nå´n gång. W-30 vet jag att han seglade med farsan sin. Christer känner jag bättre, han kommer nog att ta det rätt lugnt som nybliven pensionär… så säger han själv iallafall. Christer har haft Finn 26, Finn Flyer 31, Linjett 33, JJ-38 o nu Dehler 32 som tydligen ska komma Vecka 24…? Vi får hoppas det håller så ”Pecca” kan segla i sommar.
    //StefanK

    • Håkan Karlsson said

      Stefan, tack för kommentaren om att vara på bettet, men efter en uppväxt med NF i lä och lovart blev det kärlek och inköptes för 4 år sedan som familjebåt nr 211, men har 606 för tävling, vilket även kommer gälla framöver, aspecten passar bäst för W2S och GR

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: