tangosailing.nu

niklas@tangosailing.nu __/)_/)____/)/)______/)___/)/)/)_____

• En månad till Watski 2star

Posted by Niklas på tisdag 27 april 2010

Det är nu en månad kvar till starten på Watski 2star Baltic, så när som på en dag. I skrivande stund finns det fortfarande möjlighet att anmäla sig. 117 båtar är anmälda vilket innebär att det finns åtta platser kvar. Dessutom lär väl en och annan lämna W.O. i sista stund. Så gör slag i saken och kasta in en anmälan nu. Jag skulle gärna se nån mer båt från Trosa på banan. Jag kommer förståss som tidigare att försöka följa racet på nära håll med ständiga uppdateringar av rapporter direkt från banan. Jag hoppas förståss kunna få lite SMS/MMS från havet. Mina kontaktuppgifter finns under fliken kontakt ovan.
Tyvärr kan jag inte finnas på plats själv vid starten då jag måste närvara på en kurs genom arbetet. Men målgången ska jag kunna följa live även i år.

Lite statistik: Högsta SRS-tal just nu är Klabbe Nylöfs 60-fotstrimaran med ett SRS på 3.38. För övrigt är det tre flerskrovsbåtar anmälda. Vanligaste båttyp på listan är X-332 som är sex stycken anmälda. First 36.7 är fem stycken. Minsta båt borde vara en Mini Transat 650, 6,50 lång. Och störst är den gamla Refanut som är 63 fot lång. KSSS är förståss största klubb med 23 deltagande båtar.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: